onsdag 7. desember 2011

KALENDER: Første opplag er snart utsolgt!

Første opplag av kalenderen er snart utsolgt! Opplaget er større enn før og kalenderen kom dessverre seint i salg. Likevel er lageret snart tomt knapt ei uke etter levering fra trykkeriet.

Positive tilbakemeldinger kommer sammen med bestilling på flere kalendere. En e-post begynner slik: «Gratulerer med en kjempefin kalender. Jeg ble forundret over kvaliteten på forstørrelsene. Helt utrolig.»

KALENDER
Du kan bestille kalenderen ved å sende e-post til bygdetunet@sekken.net – eller du kan ringe / sende sms til: 975 91 319 Prisen er som før: kr. 125,- for A4 (som de fleste kjøper) og kr. 175,- for A3. Rabatt for medlemmer er kr. 25,- pr. kalender. Tillegg for sending er kr. 30,- for en til to kalenderere, og kr. 60,- for to til fem kalendere.

KONTINGENT for Sekken museumslag for 2011 (i år) kan gjerne betales sammen med betaling for kalender. Medlemspengene er fortsatt kr. 100,- for første medlem i en husstand og kr. 50,- for påfølgende. Stor aktivitet med husflytting m.m. har gått på bekostning av arbeid med medlemskontakt og innkreving av kontingent. 2011 er snart ute, men det er fortsatt like viktig for museumslaget å få inn kontingent for dette året. Kommunen og andre som gir tilskudd, spør etter medlemstall. Bygdetunet/museumslaget trenger mange venner som viser sitt vennskap ved å være medlemmer. I 2012 er det 50-årsjubileum!

KONTONUMMER for betaling av kontingent og kalender er: 96502092925 Mottaker er: Sekken museumslag, 6418 Sekken

(Ved behov trykker vi et nytt opplag med kalendere, men det blir nok ikke levert før jul.)

Oppdatert/endra 13.12.2011

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.