tirsdag 7. juni 2011

impulsfestivalen: MØTEPLASSEN MIDTFJORDS MIDT I JULI

Sekken bygdetun inviterer folk i hytter og hus, fulltidssekkinger, litt sekkinger, gjester, store og små – kort sagt alle – til impulsfestivalen midt i juli.

Festivalutstillinga i GalleriE tjuvstarter torsdag 7. juli. Utstilleren Ingvar Outzen kjenner vi fra tidligere utstillinger, mens bilda stort sett er nye. Kunstneren sier at han gleder seg til å få presentere omtrent et dusin oljemaleri.

Torsdag 14. juli blir det vandring i Skogvika. Denne gangen blir det ikke «byvandring», men opplegget blir ikke ulikt det vi hadde i Vedalshaugen sammen med byvandringskomiten. Dette kan kalles bygdevandring eller for eksempel kulturminnevandring, og i alle fall blir det ei kveldsvandring.

Festivalpub er et kjent begrep, og publikum kan glede seg til en ny kveld i teltet på tunet. Festivalkokk Denver Thomassen stiller igjen, og forhåpentligvis får Annbjørg Sekkenes anlednng til å delta. God mat er garantert. Dyktige musikere, som vi delvis kjenner fra tidligere arrangement, skal s;rge for jazzmusikk utover kvelden.

Juniorfestivalen var en suksess i fjor, og i år satser vi på enda fleire unge aktører på scena – og et minst like entusiastisk publikum. Juniorfestivalen blir kombinert med en kultukafe lørdag ettermiddag, og dermed blir det noe for alle aldersgrupper.

Søndag ettermiddag ligger an til en stor musikalsk opplevelse i kirka, når impulsfestivalen runder av med en ny konsert i serien Samklang. Jorun Marie Rypdal Kvernberg – folkemusiker på nasjonalt toppnivå – tar med seg nesten heile og presenterer et variert og spennende program. Det er grunn til å glede seg!

BILDET: «Bechpacker» på turdagen søndag 5. juni.. Gunnar Bech tok turen med ryggsekk denne gangen. Midt i juli stiller han med trombone for å skape stemning når bygdetunet inviterer til festivalpub under impulsfestivalen. Foto: Øystein Eik

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.