tirsdag 15. februar 2011

Passasjerer med hurtigbåten må vente ute

– Tiderose kommer til byen mellom ti minutter og et kvarter før klokka sju. Venterommet på Trafikkterminalen åpner kl. 07.00. En del arbeidsreisende fra Sekken skal ta buss videre, og må vente ute i all slags vær. Vi ser at det er folk som kommer på jobb inne i venterommet, men døra er låst. Det forteller Laila Elnes Bielachowicz til Sekken.net Hun sier videre:

– Jeg har tidligere reist med ferja, og forholdsvis fersk som fast hurtigbåtpassasjer. Etter et bilproblem, begynte jeg å studere bussrutene for å komme meg til jobb på skolen i Aureosen og heim om ettermiddagen. Bussruter er ikke det enkleste å forstå, og jeg blei gledelig overraska da det viste seg å ikke være noe problem. Jeg kommer tidsnok på jobb, og når fireferja heim! Men et skår i gleda var det å oppdage at venterommet ikke har åpen dør når rutebåten legger til praktisk talt ved dørstokken.

– Hvor skal jeg henvende meg? Slik spurt Laila. – Ta kontakt med tiltaksnemnda, svarte redaksjonen. – Natuligvis skal jeg det, sa Laila. Dette er ikke verdens største problem, men stort nok for den det gjelder i hverdagen, og kanskje kan det løses gjennom dialog med rette vedkommende?

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.