tirsdag 7. desember 2010

Tung transport fikk hjelp opp Brauta og kjørte seg fast i Kleiva!

Ei stor gravemaskin skulle tilbake til fastlandet etter fullført oppdrag med vegbygging i Romdalvika. Så kom snøen, og sjåføren måtte sette på bremsene. En nabo var tilfeldigvis heime og så situasjonen, en annen nabo hadde tilfeldigvis akkurat utstyrt traktoren sin med kjettinger og var klar for utrykking da telefonen ringte, og noen minutter seinere fikk sjåføren akkurat den drahjelpa han trengte for å komme opp. Bussen kom seg forbi, og sjåføren med gravemaskintransport satsa på neste ferje. Slike situasjoner oppstår av og til i Brauta vinterstid.

OPPDATERT 10.12.2010: Sekken.net fikk ikke med seg at transporten såvidt runda Sekkenessvingen før den igjen kjørte seg fast, og denne gangen var det ikke nok med hjelp av en nabo med traktor. To bergingsbiler fra byen måtte til, og sikre kilder opplyser at vegen var stengt til langt på natt.

TUSEN-TAKK-TIPSET: Redaksjonen legger seg langflat og beklager dårlig / sein oppdatering. Samtidig retter vi en stor takk til to observante jenter på Sekkenes som tipsa redaksjonen fredag. Tusen takk!


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.