mandag 12. juli 2010

Torsdag fra kl. 12: HELIKOPTERTUR OVER SEKKEN

FESTIVALTILBUD: Ole Jakob Westad har base med helikopteret ved bygdetunet og er klar for å ta deg med opp i lufta torsdag 15. juli. Han starter flyginga kl. 12.00, og avslutter seinest kl. 19.00. Prisen for en normal tur er kr. 400,- pr. sete, og det er tre seter som skal fylles opp hver tur. Helikopteret vil lette og lande rett ned for Ungdomshuset, og passasjerene skal gå gjennom grinda fra parkeringsplassen på sørsida av vegen.

DELTAKERNE PÅ SYKKELTUREN Sekken rundt vil nok begynne å komme til området omtrent når Samsen åpner kl. 14.30. Da fyrer vi opp griller ved teltet. Norsk Fjellfestival (som er hovedarrangør av sykkelturen) har oppfordra deltakerne til å ta med grillmat. Alle som er i området (både syklister, fotgjengere og helikopterpassasjerer) kan kjøpe grillmat på Samsen og bruke grillene som en del av festivaltilbudet.

RESTEN AV PROGRAMMET for impulsfestivalen finner du lenger ned på sida og under bygdetunet.sekken.net Skriv til bygdetunet@sekken.net eller ring 975 91 319 med eventuelle spørsmål om program, transport m.m.

BILDE 1 fra venstre: Martine Strifeldt, Frank Strifeldt, pilot Ole Jakob Westad og Torbjørn Westad etter en fin tur over Sekken. Bildet er tatt lørdag 10. juli, rett etter at helikopteret kom fra Sandefjord. Ole Jakob Westad har mange andre (festival-)oppdrag denne uka, og det er altså torsdag som er den aktuelle dagen for tur over Sekken. Foto: Sekken.net

BILDE 2: Helikopterlandingsplassen torsdag 15. juli fra kl. 12.00. «GATE 1» for passasjerer er grinda fra parkeringsplassen nedafor Ungdomshuset.KLIKK PÅ BILDA for å forstørre.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.