mandag 28. juni 2010

Rektor Kjersti Hermann: Beste eksamensresultat i landet

– Av alle landet ungdomsskoler har Sekken det desidert beste resultat i muntlig i år! Det kan ikke bli bedre! Rektor Kjersti Hermann strålte da hun overleverte vitnemål til avgangselevene, og samtidig takka for et fint skoleår.

Inga Marte Sekkeseter åpna årets skoleavslutning med å spille «The rose» på kornett. Ole Harald Sekkeseter, leder i FAU, ønska alle velkommen til det som viste seg å bli en stilfull og trivelig sammenkomst i festsal / gymnastikksal på oppvekstsenteret. På forhånd hadde det gått ut invitasjon som presiserte at alle i bygda var velkomne til årets avslutningsfest. Elever fra småskolen, storskolen og ungdomsskolen leverte i tur og orden bidrag til underholdning. Kvelden blei avslutta med grilling ute.

BILDE 1: Kjersti Hermann begynte som rektor / leder av Sekken Oppvekstsenter sommeren 2009, og legger ikke skjul på at hun trives på Sekken.

BILDE 2: FAU-leder Ole Harald Sekkeseter delte ut ros og roser til ansatte ved oppvekstsenteret. Foto: Øystein Eik (KLIKK PÅ BILDA for å forstørre.)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.