fredag 16. april 2010

Rute ??: Intet nytt fra Torghatten

Mens vi venter på at MRF skal få ferja til å gå i rute 34, kan vi fortsette å spekulere på hva Torghatten vil by oss i denne ruta (som ikke blir rute 34) fra årsskiftet.

Sekken.net har spurt Torghatten Trafikkselskap ANS om selskapet kunne være så snill å fortelle oss litt om sine planer. 22. mars fikk vi dette svaret: « Vi vil komme tilbake med mer informasjon om dette, sannsynligvis rett etter påske.»

Etter det har vi ikke hørt noe. Tirdag 13. april tok Sekken.net-redaktøren turen med MS Kjerringøy til Kjerringøy i Nordland. Dette er ei kort ferjestrekning til ei øy med dobbelt så mange innbyggere som Sekken, og MF Kjerringøy er på størrelse med MF Sekken og vel så det. Salongen er møblert med benker som minner sterkt om MF Edøy sitt interiør før ombygginga i 1996.


Noe som skilte seg ut var imidlertid ei sittegruppe med fire «stresslesser» og en stor flatskjerm. Der var det tydeligvis lagt noe mer vekt på komfort og miljø, og over sitteplassen hengte skiltet som forkynte tydelig at denne plassen er «RESERVERT MANNSKAPET».

Vi venter spent på svar om «ny» ferje i gode, gamle rute 34 – og enn så lenge seiler vi vår egen sjø.

REISEBREV fra Øystein Eik redaksjonen@sekken.net

Fra salongen på MS Kjerringøy. Foto: Øystein Eik.  KLIKK PÅ BILDET for å forstørre.

SISTE ENDRA: 19.04.2010

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.