mandag 1. februar 2010

Fin skisøndag – og stor stas på lita skøytebane

Marius Westad fikk det ærefulle oppdraget å klippe snora da Sekken Skøytestadion blei offisielt åpna søndag 24. januar 2010. Han tok også det første snøspadetaket ved anleggsstart fredag 15. januar. Det var den kvelden termometeret begynte å vise plussgrader etter ei lang kuldeperiode ….

Etter mange timer med sprøyting og tilstrekkelig med kuldegrader, kunne banemannskapet åpne for allmenn ferdsel på isen. Stig Arne Johnsen (leder i Sekken Idrettslag) i rødt og Ole Petter Gisetstad (leder i Samarbeidsutvalget ved Sekken Oppvekstsenter) i blått hadde gjennom aktiv arbeidsinnsats i kalde- og varme grader gjort seg fortjent til å holde snora.

Oppmannen konstaterte at det på enkelte parti var kort avstand mellom skøyter og asfalt og at innslaget av grus trolig var i overkant av normalverdiene i Norsk Standard for skøyteis. Teamet bak tiltaket må nok innse at anlegget ikke kommer inn under begrepet høyhastighetsbane denne sesongen, men det går alltids et tog. Kanskje denne vinteren, og sikkert neste vinter.

Den høgtidelige seremonien på isen var forresten bare en del av et større arrangement: Sekken Idrettslag sin skidag med to alternative løyper (kort og litt lang). Alle aktive deltakere fikk pølse med brød og medalje med sjokolade inni.

Bildet til venstre viser aktive løpere og en del av publikum før start. Videre ser vi Sigrid og Ingjerd i løypa, og til høgre er Marius (og Just Ove i bakgrunnen) linselus mens media tar bilde av medaljevinner Kristine. Foto: Øystein Eik KLIKK PÅ BILDA for å forstørre.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.