mandag 18. februar 2008

Stig Arne Johnsen er ny leder i Sekken idrettslag

Idrettslaget hadde årsmøte mandag 18. februar. Leder Tormod Sekkenenes og nestleder Sivert Westad gikk ut av styret. Tormod er i gang med militærtjeneste og Sivert skal inn i august. Margrete Sekkeseter og Laila Øverås Pedersen fortsetter i styret. Det gjør også Stig Arne Johnsen – og han tok på seg ledervervet. Nye styremedlemmer er Håkon Vollan og Odd Rune Svenning.

Varamedlemmer er (i rekkefølge): Frank Celius, Ole Harald Sekkesete, Øystein Eik og Reidar Ramsvik. Revisorer: Kjellaug Rekdal og Mette Heimdal Eik. Valgnemnd: Helge Rønning og Gerd Jorunn Westad.

Årsmelding blei gjennomgått, og fikk et tillegg om Herdebreimarsjen – som fortsatt er det desidert største arrangemnet i regi av idrettslaget. Eller blir det arrangert fast trim for ulike aldersgrupper. Regnskapet blei også lagt fram og gjennomgått uten merknader. Godkjenning blir delegert til styret etter revisjon. Idrettslaget har en romslig økonomi, med ca 40.000 kroner på bok.

I arbeidsprogrammet blir det lagt opp til videreføring av Herdebreimarsjen (søndag 1. juni i år), trim, arbeid med Fjellvegen, oppkjøring av skiløyper med en snøskuter som nå er reparert – og snø- og skileik så snart snøen legger seg i bygda!

Medlemspengene er fortsatt kr. 100,- for voksne aktive medlemmer, og kr. 50,- for barn og støttemedlemmer.

Oppslutninga om årsmøta i SIL er stabil: 6 i fjor og 6 i år. 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.