søndag 31. desember 2006

Godt nytt år!

Redaksjonen vil med dette takke for det gamle. Vi takker for samarbeid og samvær i 2006. Vi sender takk og vennlige tanker til alle som har gitt oppmuntrende respons. Vi minner om at også kritiske og konstruktive tilbakemeldinger mottas med takk.

Sammen med gamleåret går gamle sekken.net og sekken.no over i historia. Ved inngangen til 2007 åpner nye sekken.no. Nå håper vi at du etter hvert vil like både form og innhold. Det vil nok ta noe tid både for redaksjonen og brukerne å bli fortrolige med det nye opplegget. Derfor må du nok være litt tålmodig og ha forståelse for at ting tar tid. Likevel sier vi: Ikke vær alt for tålmodig. Si fra når det skjer for lite, gi oss et hint når noe mangler – og si for all del fra når noe er feil.

Sekken.no er nå delt inn i tre områder: Avis, album og leksikon. Sammen skal dette formidle smått og stort om Sekken og sekkinger av alle kategorier. Dette skal være en kommunikasjonskanal mellom oss som har tilknytning til Sekken – og ut til den store verden. Opplysninger i form av tekst og bilder skal vi ta vare på. Slik skal vi sammen bygge opp et leksikon om Sekken.

Redaksjonen ønsker deg velkommen som (fortsatt) leser og bruker. Vi ønsker deg også fortsatt velkommen som medarbeider. Det nye opplegget legger bedre til rette for at alle lett kan bidra med smått og stort i form av alt fra rykende ferske nyheter til historiske fakta og tanker om Sekken i fortid, samtid og nåtid. Vi kommer snart med konkrete opplysninger om hvordan du kan delta.

Dermed ønsker vil alle et godt nytt år på Sekken, rundt om i landet og i verden – og på nettet!

BILDET: Tradisjonen tro markerte mange overgangen til et nytt år på Sekkenes.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.