søndag 9. juli 2006

Ei uke til: Fjelltur over fjorden

Fjelltur på Sekken er en helt naturlig ting for mange. Vi har Tranhaugen, Vassura, Vestadberget og andre fine topper. Men skal vi noe særlig over tre hundre meter opp i fjellet, da må vi krysse en fjord. Det blir det fjelltur over fjorden, og da får vi både i pose og sekk.

MØTEPLASSEN kulturfestival er planlagt som en liten (og god) festival. I fjor klemte den seg inn med en dag i overgangen mellom fjellfestival og jazzfestival. I går den parallelt med fjellfestivalen i Rauma. Den Norske Fjellfestivalen er et stort og flott tiltak som fortjener mange aktive deltakere. Du har god anledning til å delta både der og på Sekken.

Siste dag på vår festival blir nettopp en tur til Rauma. For å få til dette er det nødvendig med et godt samarbeid, og vi frir til båteiere som kan tenke seg å ta med noen ekstra passasjerer på tur.

Søndag 16. juli er det Seterdag på Bøstølen. Dette er et familiearrangement. For oss blir det først en båttur, så en biltur opp til Bøstølen (vi må ordne med transport) og så kan vi delta i arrangemnet og gå en tur. Høres dette brukbart ut? Turen er avhengig av minst tre forhold: Noen må ha lyst til å ta turen, båteiere må må ha anledning og lyst til å ta med passasjerer og vi må ha bra vær. Et alternativt turmål kan være Kollen i Gjersetbygda, med båttransport til Saltkjelsneset camping i Rødvenfjorden.

TIL BÅTEIERE: Er det mulig å få til transport? Båtturen kan eventuelt gå til Vågstranda. Derfra må vi kunne ordne skyss for eksempel med (maxi-)taxi.

TIL ALLE INTERESSERTE: Nærmere informasjon kommer på plakater og på nettet så snart vi får avklart om det blir tur, eventuelt hvor og presis når.

MØTEPLASSEN er småbåthavna? • søndag 15. juli kl 0930? • PRIS:? Retur når?

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.