torsdag 16. februar 2006

Nå går det mot lysere tider!


Ja, det tror vi på i redaksjonen - både på den ene og andre måten. Det ble en skikkelig lang juleferie her på Sekken.net. Men vi har ikke ligget på latsida den siste måneden i den grad til kan se ut til her på framsida. Nå skal vi imidlertid være forsiktig med å love gull og grønne skoger, og benytter like gjerne anledninga til igjen å sende ei oppfordring ut i verden: Send noen ord og gjerne et bildet til: redaksjonen@sekken.net La det gå tydelig fram om vi kan publisere tekst eller det bare er ment som ei tilbakemelding til redaksjonen.

KALENDER for aktiviteten på Sekken er blir nå oppdatert. I denne omgangen registrerer vi at Sekken Ungdomslag hadde årsmøte på Ungdomsheim tirsdag 7. februar kl 18.30. Sekken Jaktvald har årsmøte på samme plass torsdag 16. februar kl 18.30. Sekken Bygdelag har møte hos Johanne Stave torsdag 16. februar kl 20.00. Sekken Tiltaksnemnd har årsmøte tirsdag 28. februar kl 20.00? Det er karneval på skolen mandag 27. februar kl 18.30 - 20.30. Sekken Museumslag har årsmøte onsdag 1. mars kl 20.00 på museet.


For å vise at det virkelig går mot lysere tider, tar vi med noen bilderglimt fra utsiktpunktet vest for Oppsalen. Tid: I middagstida fredag 3. februar.

Øystein Eik (tekst og foto)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.