torsdag 1. desember 2005

Tiltaksnemnda er i støtet Mediestorm rundt MF Edøy og rute 34

I august ble Sekken ufrivillig omtalt i media landet over. Utgangspunktet var negativt og delvis tragisk. I dag har Romsdals Budstikke et større oppslag om ferja - både materiell og rutedrift - og NRK Møre og Romsdal sendte et kamerateam over fjorden for å gjøre opptak.

Sekken Tiltaksnemnd representert ved Martin Pedersen gikk ut med klare meldinger i Romsdals Budstikke: Både materiell og rutetilbud er for dårlig. De siste dagene har vi igjen fått en demonstrasjon av hva som skjer når materiellet ikke holder mål. MF Edøy måtte opp på slip etter tekniske problemer mandag. Tiltaksnemnda mener at det 56 år gamle ferja ikke på noen måte holder mål i 2005.

Samtidig med at samfunnet endrer seg på mange måter, har det praktisk talt ikke vært endringer utvikling i ferjerutetilbudet Molde - Sekken de siste femten åra, ja, vi må vil langt tilbake på åttittallet for å finne store avvik fra dagens ruter.


Romsdals Budstikke - framside 01.12.2005 http://www.romsdals-budstikke.no/

Romsdals Budstikke - artikkel om MF Edøy og rute 34 http://www.romsdals-budstikke.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051201/LOKALNYTT/112010021

Øystein Eik
ID: 162

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.