onsdag 13. juli 2005

Lita ferje og stor trafikk- Vi må få større ferje. Denne replikken faller stadig vekk på ferjekaia i byen, om bord i ”Edøy” og på vår ferjekai . Næringstrafikk og ferietrafikk lager køer rett som det er. Ingen klager over at mange vil reise til og fra Sekken. Problemet er bare at det ofte er så knapt om plassen. Det blir litt for mye spenning omkring spørsmålet: - Kommer vi med?

Torsdag 7. juli var det fullt på avgangen fra byen kl. 08.00. Ni kvite biler og en rød skulle med, og de kom med. Dermed slapp noen å vente til neste avgang kl. 12.30!

Fredag 8. juli var det spennende ved avgangen kl. 16.00. Sekken.net sin fotograferende medarbeider var en av flere som hadde sin siste arbeidsdag før ferien. Kl 15.35 var det så god plass i køen på ferjekaia at det var fristende å gjøre et ærend til -- det siste som sto på lista. Ved retur 7 minutter seinere smatt tre biler inn rett framfor nesen hans, og dermed ... Neida, det var ikke fullt. Men nå kom den ene etter den andre.

MRF-direktør Anker Grøvdal var nest sistemann om bord. En bil til, og det var fullt!!! Da hørte vi igjen replikken: - Vi må få større ferje! Hørte du det, Grøvdal?


Øystein Eik (tekst og foto)
ID: 116

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.