tirsdag 24. juni 2003

NRK-TV: Rundt neste sving på Sekken

Mandag 16. juni kjørte Andreas Lunnan i land fra MS «Edøy« på sin gule skuter. Nå skal det lages TV-program fra Sekken!


I januar kom det telefon fra Andreas Lunnan med spørsmål etter informasjon om Sekken. Han hadde fått et tips om at øya kunne være et fint reisemål, og rett etter påske kom han sammen med produsent Harald Eggen for å sondere terrenget. De likte tydeligvis det de så og opplevde.

Teamet på fire begynte straks arbeidet, og 16. - 18. juni blir brukt til opptak. Dette bør bli god reklame for Sekken, og vi regner med at alle tipser venner og kjente om at: Programmet fra Sekken blir sendt tirsdag 1. juli kl 19.55 på NRK1.

Først måtte programleder og produsent plukke ut noen få tema av alt som skjer på Sekken. Så skal flere timers opptak klippes ned til 29 minutter! Det er nok ikke lett, og mange er spent på resultatet. Som oppvarming til vårt program, kan vi se fra Lesja tirsdag 24. juli, og etterpå skal Lunnan & co rapportere fra Kvikne, Folldal, Isfjorden og Vingelen i Tolga.

BILDET: Andreas Lunnan (programleder), Joar Blækken (lyd), Harald Eggen (produsent) og Birgit Ege (fotograf) på ferjekaia rett etter ankomst Sekken.

Øystein Eik (tekst og foto)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.